top of page

Schrijf je in voor de workshop van jouw keuze!

Online Inschrijven

Veilig betalen via Online betaling of Overschrijving! 

Prijszetting voor B&B's en Vakantiewoningen Brugge 22/10/2024

B22102024
€95,00
Op voorraad
1
ProductDetails.QuantityLimit.minmax
Productgegevens

Tijdens deze praktijkgerichte workshop gaan we dieper in op de belangrijkste prijszettingsstrategieën die speciaal zijn afgestemd op kleinschalige accommodaties. U krijgt concrete antwoorden op de volgende vragen:

  • Prijszetting voor de juiste accommodatie en locatie: Hoe bepaalt u de ideale prijs op basis van uw unieke locatie en voorzieningen?
  • Last minute korting / Vroegboekkorting: Wanneer is het strategisch voordelig om last minute kortingen aan te bieden zonder uw winstmarge te schaden, en wat zijn de beste praktijken om vroegboekingen te stimuleren en uw bezettingsgraad te verhogen?
  • Prijszetting eigen website versus Online Travel Agents (OTA’s): Hoe kunt u een prijsstrategie ontwikkelen die zowel via uw eigen website als via OTA’s zoals Booking.com en Airbnb voordelig is?
  • Meer directe boekingen: Hoe kunt u uw prijsstrategie inzetten om het aantal directe boekingen te bevorderen en een win-win situatie te creëren voor uw gasten?
  • Faciliteiten: Hoe kunt u uw faciliteiten benutten om uw prijzen te optimaliseren en uw waardepropositie te versterken?

We begrijpen dat uw accommodatie kleinschalig is en dat u op zoek bent naar specifieke en zeer toepasbare adviezen. Wij zullen u voorzien van praktische tips en inzichten waarmee u direct aan de slag kunt.

Voor wie:

Onze workshops zijn gericht op eigenaars van kleinschalige logies, zoals B&B's en vakantiewoningen. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen aan onze workshops.

Door wie:

Tom Minnen zal u begeleiden tijdens deze workshop.

Na meer dan 20 jaar actief te zijn in de sector en actief geweest te zijn bij nationale en internationale bedrijven zoals Booking.com, Martin’s Hotels, IKEA en Disneyland Parijs, deel ik graag mijn kennis met jullie.

Daarnaast zal mijn ervaring als Opleidingshoofd en docent aan de Erasmus Hogeschool binnen de opleiding Logies-, Restaurant-, & Catering management zeker ook van pas komen.

Praktisch:

Onze workshops worden gegeven in kleine groepen van maximaal 10 personen voor persoonlijke aandacht. Je kunt met maximaal 2 deelnemers per accommodatie meedoen, zodat jij en je collega's samen kunnen leren en werken aan prijsoptimalisatie.

Na de workshop krijg je toegang tot alle gebruikte materialen en tools in digitale vorm, zodat je zelf verder kunt met de besproken inhoud.

Planning: Donderdag 19/09/2024

Ontvangst en kennismaking vanaf 13u15.

Aanvang Workshop: 13u30.

We ronden af rond 17u00.

Locatie

Bedrijvencentrum Regio Brugge

Lieven Bauwensstraat 20-22

8200 Brugge

Gratis parking, gemakkelijk te bereiken via de expresweg N31Bewaar dit product voor later
bottom of page