top of page

Workshops:

Prijszetting voor B&B's en vakantiewoning(en) 2023

Het nut van Yield management voor uw accommodatie.

Deze workshop in het kort:

Onderwerp workshop: Prijszetting / yield management

Trainer: Tom Minnen

Ideaal voor: Kleinschalige accommodaties: B&B's en vakantiewoningen

Beschikbare data:  

OP DIT  OGENBLIK  ZIJN ER GEEN  WORKSHOPS BESCHIKBAAR

Beschrijving workshop:

Wil jij ook het financieel rendement van jouw kleinschalige accommodatie verhogen? Dan is deze workshop iets voor jou! In twee namiddagen krijg jij inzicht in yield management en prijszetting voor jouw B&B of vakantiewoning(en).

Onze workshops worden gegeven door Tom Minnen, een expert in yield management en hotelprijszetting met meer dan 20 jaar ervaring in de sector en als docent aan de Erasmus Hogeschool. Tom heeft gewerkt bij nationale en internationale bedrijven zoals Booking.com, Martin's Hotels, IKEA en Disneyland Parijs. Hij deelt graag zijn kennis en ervaring met jou, zodat jij de prijszetting van jouw accommodatie kunt optimaliseren en het financiële rendement kunt verhogen

Ontdek waarom yield management niet alleen voor grote hotels is en krijg antwoorden op vragen zoals het nut en belang van doordachte prijszetting, hoe je prestaties kunt meten of bepalen, hoe verschillende tarieven toe te passen, en nog veel meer. Ook krijg je handige tips over de regels bij OTA's zoals Booking.com, Airbnb, Expedia of Vrbo.

Voor wie:

Onze workshops zijn gericht op eigenaars van kleinschalige logies, zoals B&B's en vakantiewoningen. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen aan onze workshops.

Praktisch:

Onze workshops worden gegeven in kleine groepen van maximaal 8 personen, zodat we iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven. We bieden ook de mogelijkheid om met maximaal 2 deelnemers per accommodatie deel te nemen aan onze workshops. Zo kunnen jij en jouw collega's samen leren en werken aan het optimaliseren van de prijszetting van jullie accommodatie.

Na afloop van de workshop krijg je toegang tot alle gebruikte materialen en tools in digitale vorm, zodat je zonder problemen zelf aan de slag kunt gaan met de besproken inhoud.

Prijs:

De prijs voor onze workshops bedraagt €295 per persoon (exclusief BTW), maar als er een tweede deelnemer van dezelfde accommodatie deelneemt, ontvangen jullie beiden een korting van €35 per persoon.

Planning:

De workshop wordt gespreid over 2 dagen:

Aanvang workshop: 13u30.

We ronden steeds af rond 17u00.

Agenda:

Geen data

Voor uw organisatie:

Wenst u deze training te organiseren op maat voor uw team, bedrijf, organisatie of vereniging en dit binnen uw eigen planning? Dit kan zeker, aarzel niet om mij te contacteren om de mogelijkheden te bespreken.

Mis de workshop Prijszetting van jouw keuze niet en

geef jouw accommodatie een extra boost!

Workshop Prijszetting
bottom of page