top of page

Waarom ik doe wat ik doe?

Waarom ik doe wat ik doe?

Omdat ik elke dag wil werken aan het verder uitbouwen en verbeteren van de mooiste sector die er bestaat: "Gastvrijheid".

Elk Hotel en B&B in Vlaanderen beter maken door de rendabiliteit te verhogen zodat er meer ruimte is voor investeringen en kwaliteitszorg.

De digitale en internet revolutie van de laatste 25 jaar heeft voor de hele sector veel nieuwe opportuniteiten met zich meegebracht. Aan de andere kant zijn er elementen bijgekomen die het werk van de hotelier nog complexer maken en de rendabiliteit van de onderneming onder druk zetten: commissies, dure software, online marketing, beoordelingen,...

Is hospitality dan zo mijn passie? Misschien wel?! Waarschijnlijk wel?!

Foto Tom Minnen

Waar is die passie dan ontsproten? Als je het mijn ouders vraagt, zullen ze zeggen dat ik al heel jong met de potten en pannen aan het rammelen was. De link met eten, keuken, restaurants,... was er dus wel al heel jong. Maar de link met hotels is er toch wat later gekomen. Ik denk toen ik 14 jaar was en voor de eerste keer naar Maloja, Zwitserland ben geweest. Zoals zovele Vlaamse jongeren, heb ik toen verbleven in het Maloja "Palace" hotel. Op zich toen zeker geen "luxe" hotel, maar een jeugdverblijf. Maar wel gebouwd als een luxe "Palace" hotel en het gebouw had ook nog die typische originele "Grandeur" van een Palace. De gevel, de grote inkomhal met trap, het restaurant, de feestzaal, de krakende parketvloer,...

De fascinatie voor hotels is daar denk ik wel ontstaan.

Die fascinatie is vervolgens een studie geworden en van die studie een carrière en de rest is geschiedenis.

Tom Minnen - Hotell me a Tale

Ken je mijn verhaal al? Klik hier

Laatste update: 20/09/2017

Vragen? Opmerkingen? Toevoegingen?

Laat het mij zeker weten: tom.minnen@hotellmeatale.com

35 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page